Voetbal kijken

Tegenwoordig kun je op veel verschillende plekken voetbal kijken. Dit kun je thuis op de bank doen, bij vrienden thuis, in een café of zelfs onderweg. Hierdoor zul je altijd en overal de leukste wedstrijden kunnen kijken. Vroeger werd er nog Studio Sport en Eredivisie Live gebruikt. Echter kun je vandaag de dag via diverse kanalen alle wedstrijden bekijken. Hier lees je een aantal opties zodat jij altijd en overal de spannendste voetbalwedstrijden kunt kijken.

Thuis alle wedstrijden kijken

Niet alle voetbalwedstrijden worden nog via Studio Sport of Eredivisie Live uitgezonden. Hierdoor kan het zijn dat je nu juist nét een wedstrijd mist die je graag wilt zien. Gelukkig zijn er diverse providers die vandaag de dag een pakket aanbieden waarbij de meeste voetbalwedstrijden inbegrepen zijn. Providers als Ziggo en KPN bieden Ziggo Sport of Fox Sports aan waardoor er niet alleen de Eredivisie voetbalwedstrijden bekeken kunnen worden, maar ook wedstrijden uit de Champions League, Premier League, Bundesliga en La Liga. Deze providers bieden vaak ook de optie aan om via hun applicatie een live stream te volgen. Deze livestream kun je via je tablet, laptop of smartphone aanzetten. Dit alles krijg je voor een bedrag per maand aangezien je een abonnement afsluit voor deze optie. Een ander groot voordeel van deze optie is dat je de wedstrijden veelal op kunt nemen. Hierdoor kun je op een later moment de wedstrijd terugkijken.

Een gratis livestream volgen

Ben jij niet bereid om iedere maand een bedrag af te staan? Dan kun je online ook een aantal gratis streams vinden waar je het voetbal kunt volgen. Vaak wordt er bij gratis streamen direct gedacht aan illegale praktijken. Echter hoeft dit helemaal niet het geval te zijn. Vaak kun je via de website van de NOS een voetbalwedstrijd gratis volgen. Er zijn echter ook pagina's waar je gratis streams voor live online voetbal kunt volgen . Dit is niet strafbaar aangezien jij deze beelden niet verspreidt. Het gebruik van een livestream is vaak bijna net zo goed als de betaalde versie. Daarnaast is het een goed alternatief wanneer je geen geld uit wilt geven voor een tv-abonnement. Houd er wel rekening mee dat je vaak bij een livestream even moet zoeken op het internet aangezien niet alle versies kwalitatief goed zijn.